De nieuwe Yamaha TMAX SX Sport Edition motorscooter is uit

De nieuwe Yamaha TMAX SX Sport Edition is ontworpen om de meest adembenemende ritten te bieden. Met zijn krachtige vloeistofgekoelde 530cc tweecilinder die u overal heen brengt waar u maar naar toe wilt gaan.

Puur DNA

Dankzij het compromisloze ontwerp en de rijkste uitrusting onder alle Yamaha motorscooters, beschikt de TMAX SX Sport Edition over puur motorfiets-DNA. Met de TMAX SX Sport Edition profiteert u in elke situatie maximaal van de kwaliteiten van deze hoogwaardige maxiscooter

De meest exclusieve en dynamische TMAX

De TMAX heeft de afgelopen twee decennia een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Nu brengt Yamaha deze iconische motorscooter naar een hoger niveau met de TMAX SX Sport Edition.

Dit topmodel onder de motorscooters is uitgerust met een uniek Akrapovič uitlaatsysteem dat zijn kwaliteit en exclusiviteit onderstreept, en is gebouwd om de meest opwindende sportieve rijervaring te leveren.

Een hitteschild van carbon en een speciaal logo op de uitlaat bevestigen de hoogste specificatie van het model. Daarnaast onderstrepen het onderscheidende geluid en premium afwerking van het Akrapovič uitlaatsysteem de vlaggenschipstatus van de prestigieuze TMAX SX Sport Edition.

De TMAX SX Sport Edition profiteert van een lichtgewicht aluminium chassis met upside-down voorvork en Monocross achterwielophanging dat een buitengewoon flexibele sportieve wendbaarheid en uitstekende stabiliteit biedt.

Dankzij de Yamaha D-MODE van de TMAX SX Sport Edition kan de rijder tussen de rijmodi van de motor schakelen en zo de motor aan verschillende situaties aanpassen.

Het Traction Control Systeem (TCS) en de ABS zorgen ervoor dat elke rijder tijdens het rijden op verschillende wegoppervlakken de volledige controle heeft.

De geavanceerde TFT instrumenten zijn uitgerust met een monochroom TFT display van hoge kwaliteit met uitgebreide informatie over snelheid, toerental, brandstofverbruik en meer. De TMAX SX Sport Edition is tevens voorzien van een sleutelloos ‘Smart Key’ startsysteem voor bediening op afstand, terwijl het unieke vergrendelingssysteem voor de middenbok een extra element toevoegt in de strijd tegen diefstal.

Bron: nieuwsmotor.nl