De nieuwe NIU N-GT is de nieuwste generatie elektrische scooter. Met de N-GT kan je tot 70km per uur rijden met een maximum bereik van 175 km. Hierdoor wordt reizen in de stad sneller dan ooit.

Directe acceleratie

Onze Duitse partner BOSCH heeft een speciaal op maat gemaakte motor met een vermogen van 3000w ontwikkeld. Krijg ogenblikkelijk acceleratie vanuit stilstand.

Twee krachtige batterijen

De N-GT is uitgerust met twee krachtige lithium-ion batterijen die op elk moment kunnen worden verwijderd en opgeladen. De dubbele 60v35aH-batterijpakketten zijn licht en draagbaar en bieden tegelijkertijd kracht voor een bereik van meer dan 100 km tijdens het rijden met 70 km/u.

Dynamisch kleurdisplay

Het nieuwe Smart Dashboard toont verschillende kleuren bij verschillende rijmodi, snelheden en voertuigdiagnoses om u een duidelijk beeld te geven van hoe uw scooter presteert.

De NIU APP: uw persoonlijke smart scooter manager

Met de krachtige datamogelijkheden van de Cloud ECU kunt u live op uw mobiele app 17 verschillende voertuigstatussen bekijken, zoals locatie, rij-geschiedenis, voertuigstatus en stroomstatistieken. U krijgt ook toegang tot het voertuigdiagnostiek, antidiefstal waarschuwingen en de bijbehorende service na aanschaf.

Uw scooter is beveiligd

Nadat u uw NIU heeft geregisteerd via onze NIU-APP, activeert elke beweging van het voertuig de alarmen op de scooter en stuurt u een waarschuwing naar uw telefoon. Met de nauwkeurige GPS-locatie kunt u op elk moment precies zien waar uw scooter is, en dat slechts met één tik.

Meer informatie?

Wenst u meer te weten over de NIU N-GT? Kom gerust langs in onze toonzaal. We vertellen er u alles over.