Het functioneel ‘naked’ frame van de NIU U1 zorgt voor een uitstekende balans en goede wegligging.

NIU en BOSCH werken samen voor de motor

De motor van de NIU U1 is in samenwerking met BOSCH gebouwd. De motor is aan een EBS dubbel remsysteem gekoppeld om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op.

De NIU U1 scooter zit vol innovatie

Via de smartphone kan de rijder zijn statistieken van de rijder in kaart brengen. Het alarm is erg accuraat en kan het ook registreren als de scooter omvalt. Het detecteert allerlei bewegingen rondom je scooter. De Niu motor lock maakt het mogelijk om de motor te vergrendelen. Daardoor is de Niu U1 uitermate diefstalbestendig.

Het Battery Management System geeft niet alleen aan hoe lang de batterij moet worden opgeladen maar ook 10 andere factoren die van invloed zijn op bescherming van de batterij zoals over laden.

De U1 maakt als is eerste scooter van Niu gebruik van Keyless Ignition. Hiermee kunt u de scooter op afstand starten.

De Niu motor lock maakt het mogelijk om de motor te vergrendelen, als de scooter zich in park mode bevindt. Hierdoor is de Niu U1 uitermate diefstalbestendig.

Klasse, actiereadius en prijzen

De U1 is leverbaar in klasse A en klasse B en heeft een actieradius van maar liefst 40-50km bij stadsverkeer. Dit allemaal dank zij de Lithium Ion batterij.

Prijzen

De NIU U1 kost € 1.799,- incl BTW  min de premie: € 1.349,- incl BTW.

Meer informatie?

Wenst u meer te weten over de NIU U1? Kom gerust langs in onze toonzaal. We vertellen er u alles over.

Bron: scooterspot.nl