Meer vermogen en gloednieuwe technische functies, een gedurfde nieuwe styling en een uitgebreide dual-sportlijn, dat is zowat de samenvatting van de 2019 modellen van Zero Motorcycles.

Sneller opladen

Voor 2019 breidt Zero de oplaadmogelijkheden van de hele dual sport- en straatlijn uit met de 6kW Charge Tank. Dit nieuwe oplaadtank-accessoire is compatibel met de Zero S-, Zero SR-, Zero DS- en Zero DSR-modellen en dat vanaf van 2015. Je kan er dus ook je oudere Zero mee upgraden. Deze Charge Tank laadt je batterij tot zes keer sneller op dan een standaard stopcontact.

Energiebesparende modus

Bovendien brengt Zero ook de eerste “Long Term Storage Mode” uit, waarmee uw motor zichzelf automatisch in een energiebesparende modus kan zetten om de laadtoestand van de batterij te optimaliseren en de gezondheid van de batterij op lange termijn te verbeteren.

Meer vermogen

Als kers op de taart krijgen de Zero S ZF7.2 en de DS ZF7.2, de instapmodellen van Zero, een vermogensupgrade. Beide modellen krijgen in 2019 een impressionante 42% meer pk’s.

Duals sport pakket als standaarduitrusting

De Zero DSR 2019 is standaard uitgerust met de best verkopende accessoires uit de Zero catalogus: een dual-sport-windscherm, tank grips, handkappen en een 12V-aansluiting.

De touring versie, de volledig uitgeruste DSR Black Forest, gaat nog een stap verder en wordt standaard geleverd met koffers en een rits op avontuur gerichte accessoires.

Nieuwe styling

De hele Zero line-up krijgt een visuele upgrade met gedurfde graphics en een gestroomlijnde nieuwe vormgeving.

De nieuwe kleuren kregen wel duidelijke benamingen. Zo kan je voor de 2019 modellen kiezen uit onder meer de subtiele Dune en Rhino Grey-kleurstelling op de Zero FX en FXS. De Zero S en SR zijn beschikbaar in het verfijnde Jet Black en Black Metallic. Voor de Zero DS en DSR tenslotte kan je kiezen tussen Sandstone en Caldera Metallic.

Meer info of zin in een proefrit?

Bij Motocity hebben wij enkele demo ZERO modellen ter beschikking voor een proefrit. Kom langs in onze toonzaal en wij helpen u graag.