Over ons

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Garantie voor vlekkeloze service!

Reeds 33 jaar kan je bij Motocity in Zwevegem niet alleen precies die motor, scooter, bromfiets of electrische fiets vinden die bij jou past, je vindt er ook kleding, helmen en accessoires die je ongebreideld rijplezier en comfort garanderen!

Motocity combineert een hoge kwaliteit aan service met een ruim aanbod aan modellen!

Bij Motocity in Zwevegem kan je terecht voor aankoop en onderhoud van een nieuwe of tweedehandse motor, scooter of bromfiets. Als hoofdverdeler van  de motomerken Yamaha, Suzuki, Peugeot en Sym brengt Motocity in 2017 opnieuw enkele toppers op de markt.

Naast motoren, scooters of bromfietsen vind je bij Motocity ook een steeds ruimer wordend assortiment electrische fietsen.
Doordat autorijden alsmaar duurder wordt, kiezen steeds meer mensen voor een electrische fiets als volwaardig alternatief voor hun dagelijkse verplaatsingen.
Ook de overheid en bepaalde werkgevers belonen het electrisch fietsen waardoor het ook nog eens fiscaal interessant wordt. Voor de electrische fietsen selecteert Motocity enkel de beste merken zoals Raleigh, Lombardo en E-motion.

Waarom kiezen voor Motocity?

De zaak biedt kwaliteit in combinatie met een vlekkeloze service.
Het bedrijf biedt een uitstekende dienst na verkoop aan.
De zaakvoerder,  Philip Vanhoutteghem werd in 2004 verkozen tot beste Yamaha-mekanieker van België, om vervolgens door te stoten naar een podiumplaats tijdens de Europese finale. Door die prestatie werd hij geselecteerd voor het wereldkampioenschap in Japan.